FC Zalău a câştigat la scor ultimul amical

Formaţia de la poalele Meseşului a învins cu scorul de 5 – 1 Unirea Tăşnad, formaţie ce activează în Liga a IV-a din judeţul Satu Mare

În ultimul amical din această vară, FC Zalău a dispus miercuri după-amiaza cu scorul de 5 – 1 de Unirea Tăşnad, echipă ce activează în Liga a IV-a din judeţul Satu Mare. Partida a avut loc la Tăşnad, pe un teren al cărui gazon a arătat destul de rău, ceea ce le-a îngreunat jocul zălăuanilor pe faza de construcţie, după cum ne-a precizat antrenorul Călin Pop. Totuşi, FC Zalău a reuşit să înscrie de trei ori până la pauză, prin Adrian Sabău, Kinczel Ervin şi Dorin Vălimăreanu. Gazdele au înscris, şi ele, o dată, scorul pauzei devenind 3 – 1 pentru gruparea de la poalele Meseşului.
La pauză, antrenorii Pop şi Oros au trimis în teren şi jucătorii de rezervă, însă tot Zalăul a fost echipa care a controlat jocul, reuşind alte două goluri prin Daniel Supuran şi Bogdan Roghină.
Prima etapă din noul sezon este programată vineri, 29 august, când FC Zalău va evolua pe terenul nou-promovatei, CS Iernut.
FC Zalău: Man, Băican – Lung, Sabău, Cosma, Horgoş, Vălimăreanu, Stanciu, Jamilu, Supuran, Pop, Chinczel. În repriza a doua au mai evoluat: Diaconu, Roghină, Ionaşcu, Ţiriac, Koku şi Tăbârţă. Antrenori: Călin Pop (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment